31 oct 2007, 20:16

Ако можеш 

  Poesía » Filosófica
974 0 10

 

                           

                          *** 

              Ако можеш

                                      да съществуваш

                без да се срамуваш...

                Ако можеш

                                     да дишаш без въздишки...

                Ако намираш

                                     без да търсиш...

                Ако си ял

                                     без да си гладен...

               Ако си познал

                                     любовта

                                     без да я докосваш...

               може би

                                 не си живял

                                                          въобще!

                Изобщо ли!?!          

                        

 

           

© Лилия Ресенска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??