31.10.2007 г., 20:16 ч.

Ако можеш 

  Поезия » Философска
909 0 10

 

                           

                          *** 

              Ако можеш

                                      да съществуваш

                без да се срамуваш...

                Ако можеш

                                     да дишаш без въздишки...

                Ако намираш

                                     без да търсиш...

                Ако си ял

                                     без да си гладен...

               Ако си познал

                                     любовта

                                     без да я докосваш...

               може би

                                 не си живял

                                                          въобще!

                Изобщо ли!?!          

                        

 

           

© Лилия Ресенска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??