31 окт. 2007 г., 20:16

Ако можеш 

  Поэзия » Философская
973 0 10

 

                           

                          *** 

              Ако можеш

                                      да съществуваш

                без да се срамуваш...

                Ако можеш

                                     да дишаш без въздишки...

                Ако намираш

                                     без да търсиш...

                Ако си ял

                                     без да си гладен...

               Ако си познал

                                     любовта

                                     без да я докосваш...

               може би

                                 не си живял

                                                          въобще!

                Изобщо ли!?!          

                        

 

           

© Лилия Ресенска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??