Oct 31, 2007, 8:16 PM

Ако можеш 

  Poetry » Phylosophy
975 0 10

 

                           

                          *** 

              Ако можеш

                                      да съществуваш

                без да се срамуваш...

                Ако можеш

                                     да дишаш без въздишки...

                Ако намираш

                                     без да търсиш...

                Ако си ял

                                     без да си гладен...

               Ако си познал

                                     любовта

                                     без да я докосваш...

               може би

                                 не си живял

                                                          въобще!

                Изобщо ли!?!          

                        

 

           

© Лилия Ресенска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??