Ако някога те срещна,
знай, че аз ще те позная.
Слънцето се в теб оглежда
и очите ти сияят.
Ако някога те гоня,
знай, че аз ще те настигна.
Един полет следвам – твоя,
дето мене да въздигне.
Ако някога те хвана,
знай, че няма да те пускам,
а до тебе ще остана
и безкрайно ще те вкусвам.
Ако някога си тръгнеш,
знай, не ще да го призная,
даже всичко в мен да тръпне,
ще дочакам тихо края!
© Данаил Таков Todos los derechos reservados