28.04.2018 г., 22:53 ч.

Ако някога 

  Поезия » Любовна, Друга
442 1 4

Ако някога те срещна,

знай, че аз ще те позная.

Слънцето се в теб оглежда

и очите ти сияят.

 

Ако някога те гоня,

знай, че аз ще те настигна.

Един полет следвам – твоя,

дето мене да въздигне.

 

Ако някога те хвана,

знай, че няма да те пускам,

а до тебе ще остана

и безкрайно ще те вкусвам.

 

Ако някога си тръгнеш,

знай, не ще да го призная,

даже всичко в мен да тръпне,

ще дочакам тихо края!

© Данаил Таков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??