24 may 2013, 10:43

Ako утре те няма 

  Poesía » Otra
617 0 2

Ако утре те нямам, живот, и си тръгна,
то какво ли след мен ще остане...
миг от нежност и много любов,
че отгледах и аз дъщеря си.
Само тя ще ме помни до сетния дъх.
Не забравя се думата "мамо"
и след нейния пролетен дъжд
своето чедо ще носи на рамо.
Ще си спомня за мен в късен час
и понякога, скришом, ще плаче,
но сълзата изтрила завчас
ще се надвеси над малко креватче.
Ако утре от тебе си тръгна, живот,
как ще чуя най-свидното нещо,
как детето на моето дете с нежен зов
позове я със думата "мамо"...

© Евгения Тодорова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • ...
    Хубаво!
    Поздрав, Джейни!
  • Рано ни е още, Жени! Ще дочакаме и внуците! Прегръдка с много любов!
Propuestas
: ??:??