25 abr 2021, 22:04  

Ако в себе си поискаш да надзърнеш 

  Poesía » Otra
352 1 5

Ако в себе си поискаш да надзърнеш 

излез да се разходиш под дъжда 

и ще съзреш светлина и мрак прегърнати 

от любов нехващаща ръжда. 

 

Струйките дъждовни са вестител 

за поява на поредния живот. 

Превръща ги в негови родители 

величието на неоткрит Кивот. 

 

А някъде сред звезден прах 

галят пръстите клавиши 

и ще опитваш върху лист без страх 

непонятното за много да опишеш...

© Вили Тодоров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??