1 oct 2015, 22:58

Албум 

  Poesía » Otra
304 0 0

Албум

 

Разтварям пак албума-архивар -

във черно-бяло - строг и автентичен.

Щом взел съм да го имам за другар,

на остаряване това прилича.

Бе време - не оставах без медал,

ала обърна се съдбата пуста

и най съм често пътник закъснял,

на щастието влака все изпуснал,

на средната си възраст не простил,

че го затрупва всеки ден с проблеми,

нектара със безвкусен цвик сменил,

за розови мечти все нямащ време.

Ще скрият нови фотоси без свян

(във цветове с неискрени усмивки),

че външно съм приятен и разбран,

а в себе си - навъсен стар бодливко.

 

© Владимир Костов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??