27 dic 2008, 0:33

Алергия съм твоя 

  Poesía » De amor
1019 0 21

 

От бяла светлина измолен,

 

разстилан нежно привечер в ума,

 

безшумно дишащ и безмълвен,

 

промъкваш се дълбоко във съня.

 

 

 

От вятър - търпеливо пожелан.

 

Смирено чакан - уловен в мига.

 

С нашепване - в прашец изваяна,

 

създаде ме гардения - цъфтя...

 

 

 

В любов невидима отгледана -

 

ароматна и капризно саможива.

 

Налюбена - в хармония сънувана,

 

алергия съм твоя - нелечима.

 

 

 

26.12.2008

Jullie

 

© Юлия Димитрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??