5 abr 2016, 20:26

Алитерационни празноглавици 

  Poesía » De humor
377 0 5

Грета крета клета по паркета

във несрета в свойта възраст трета.

От портрета, в рокля на карета,

грей в разцвета тя на пубертета.

 

Туткавата тетка Тотка

кротко мотка се кат' котка

и с походка на кокотка

тръгва за разходка с лодка.

© Владимир Костов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??