Apr 5, 2016, 8:26 PM

Алитерационни празноглавици 

  Poetry » Humour
379 0 5

Грета крета клета по паркета

във несрета в свойта възраст трета.

От портрета, в рокля на карета,

грей в разцвета тя на пубертета.

 

Туткавата тетка Тотка

кротко мотка се кат' котка

и с походка на кокотка

тръгва за разходка с лодка.

© Владимир Костов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??