28 feb 2012, 12:18

Алтруист 

  Poesía » Versos blancos
844 0 1


 

АЛТРУИСТ

 

 

Съградих битие етично

за ново житие лирично,

с пленителна естетика

за очарователна генетика

и не е някаква утопия,

а човешка филантропия…



© Лиляна Благоева Андреева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??