Feb 28, 2012, 12:18 PM

Алтруист 

  Poetry » White poetry
843 0 1


 

АЛТРУИСТ

 

 

Съградих битие етично

за ново житие лирично,

с пленителна естетика

за очарователна генетика

и не е някаква утопия,

а човешка филантропия…



© Лиляна Благоева Андреева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??