Кога ще почнем да разбираме...
не другите, самите нас.
Да бъдем с времето ни отредено
живеещи без страх.
Кога ще се почувстваме щастливи!?
Кога ще кажем аз съм тук?
И без да се страхуваме
да се усмихнем пак.
Лъжа ли е живота наш...
или само подсладен е?
Копнеем ли за по-добро,
или търсим вариант по-лесен?
Песен, но каква!?
Боже, опази Света.
Защото ние не знаем как.
Амин!!!
© Ангел Todos los derechos reservados
Искам да благодаря и на Краси"Майстора" за всичко!Хубава вечер,Приятели!!!