12 ago 2022, 14:59

Ана 

  Poesía » Filosófica, Verso libre
265 0 0

     Пропадам....

Толкова е дълбоко там че  бездната е Рай.

Няма определение какво е там. Адът ще е Рай.

....  Пропадам....

Няма дъно, амо имаше, щеше да е Спасение...

Пропадам,.... една Стихия- по-малко.... 

© Ана Янкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??