12 авг. 2022 г., 14:59

Ана 

  Поэзия » Философская, Свободный стих
266 0 0

     Пропадам....

Толкова е дълбоко там че  бездната е Рай.

Няма определение какво е там. Адът ще е Рай.

....  Пропадам....

Няма дъно, амо имаше, щеше да е Спасение...

Пропадам,.... една Стихия- по-малко.... 

© Ана Янкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??