Aug 12, 2022, 2:59 PM

Ана 

  Poetry » Phylosophy, Free verse
264 0 0

     Пропадам....

Толкова е дълбоко там че  бездната е Рай.

Няма определение какво е там. Адът ще е Рай.

....  Пропадам....

Няма дъно, амо имаше, щеше да е Спасение...

Пропадам,.... една Стихия- по-малко.... 

© Ана Янкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??