1 may 2009, 11:52

Ангел ми тъче крилца... 

  Poesía
986 0 2

***

                Ангели летят във траур бял,   
                                       снегът вали  
                                               над този глупав свят заспал..."

 

По улиците
локвени лица
разливат болести...
в окови...
с восъчни
примамливи  крила.

 

А в стаята ми
ангелска ръка
безмълвно нежно ме лекува...
изтъкава ми божествена душа...
защото ме обича...
и тъгува

 

Вярвай,
че и аз тъча...
но мойта обич те убива.
Сълзите ми ти парят...
гордостта...
и крехките крилца погиват.

 

 

© Арлина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Ангелът пазител е винаги до нас. Жалко, че толкова често го натъжаваме... Стихът е в прекрасен унисон с меланхолията в мен и този непрекъснат пролетен дъжд навън...
  • !!!
    Много харесвам поезията ти!
Propuestas
: ??:??