Съдбата... мисъл, истина и грях.
Оракул, потънал в грях...жезъл!
Смърт. Тишина, героят уморен
с очи просълзени прошепва.
Съдба... врагът дори не клепва.
Мирис на тамян, Боже, дали -
молитва... армаган, пожертваш
последната си пешка.
Магия, океан, аслан, балкан!
Всичко е бездънен океан.
Любовта - вулкан изригващ,
изгаря мостовете на страстта.
© Ангел Todos los derechos reservados