25 nov 2006, 17:12  

Автобиография 

  Poesía
599 0 2

Родих се май, бая отдавна.

В живота ми потръгна с гръм.

Съдбата ми, не бе отрадна.

Но, моя бе - не беше сън.

Живях достойно и почтено.
И непочтено също, май.
Живях във миналото тленно
и в бъдеще живях, без край.

Сега съм тук, за да ви кажа,
това, което до сега
пропуснал бях, да ви разкажа
за миналите си дела.

© Бостан Бостанджиев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??