2 ene 2008, 15:04

Аз 

  Poesía » Otra
1183 0 28
Искам всичко да бъде различно.
Да не помня, когато те срещнах.
Да съм тази, която познавам.
Да поплача, когато съм грешна.
Искам пак да се будя свободна.
Да изтръгна товара в гърдите.
Да крещя, да се смея на воля.
Да обичам не Теб, а мечтите.
Моля, искам сега да си тръгнеш.
И недей се завръща след време.
Само спомена пак ще прегръщам.
Той достатъчен ми е... за Бреме.
Искам малко да бъда щастлива,
не със теб, а със себе си само.
Искам Обич, не ласка фалшива.
От сърце имам нужда... голямо.
Искам болката в мен да утихне.
Многолетна е вече, кървяща.
И душата ми в миг да политне.
Да е птица в простора летяща.
И забравена мойта усмивка,
да изгрее от слънце по-ясна.
Ще съм Цяла от сбрани частици.
Ще съм Аз - заявявам го гласно!

© Кремена Стоева Todos los derechos reservados

El Autor ha prohibido la votación.
Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??