30 mar 2022, 17:31

Аз и Мими 

  Poesía » Para niños
511 1 1

Мими е моята красива кукла.

Много я обичам!

Тя ме слуша и разбира,

никога не ми се кара,

не припира..

Не ми казва 

какво кога да ям,

кога да спя 

или да играя -

винаги готова, 

винаги с добра усмивка,

винаги до мен,

когато съм най-самичка!

Когато ми се плаче

и никой не ме забелязва

само Мими да погледна

и...доброто слънце

пак се показва...

 

© Diana Milanova Todos los derechos reservados

La obra participa en el concurso:

Осмото чудо в детските очи »

18 Puesto

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??