30.03.2022 г., 17:31 ч.

Аз и Мими 

  Поезия » За деца
510 1 1

Мими е моята красива кукла.

Много я обичам!

Тя ме слуша и разбира,

никога не ми се кара,

не припира..

Не ми казва 

какво кога да ям,

кога да спя 

или да играя -

винаги готова, 

винаги с добра усмивка,

винаги до мен,

когато съм най-самичка!

Когато ми се плаче

и никой не ме забелязва

само Мими да погледна

и...доброто слънце

пак се показва...

 

© Diana Milanova Всички права запазени

Произведението е участник в конкурса:

Осмото чудо в детските очи »

18 място

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??