Mar 30, 2022, 5:31 PM

Аз и Мими 

  Poetry » For kids
507 1 1

Мими е моята красива кукла.

Много я обичам!

Тя ме слуша и разбира,

никога не ми се кара,

не припира..

Не ми казва 

какво кога да ям,

кога да спя 

или да играя -

винаги готова, 

винаги с добра усмивка,

винаги до мен,

когато съм най-самичка!

Когато ми се плаче

и никой не ме забелязва

само Мими да погледна

и...доброто слънце

пак се показва...

 

© Diana Milanova All rights reserved.

The work is a contestant:

Осмото чудо в детските очи »

18 Position

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??