21 jun 2017, 21:24

Аз искам 

  Poesía
273 0 9

Зелена хубава тревичка...

До нея мъничка рекичка!

Жабчета по камъните скачат без тревога!?

А птиците със песни огласят небосвода.

Горите, сенчести, прохладни,

които скрили са безброй хайдушки тайни.

Това е моят роден край, във който аз живея.

За хубавата Българска земя!?

За хората работни в нея...

Аз искам този стих на тях да посветя.

На тях и нея! За България.

© Ангел Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??