8 may 2009, 11:11

Аз искам да кажа... 

  Poesía » De amor
518 0 3

Аз искам
да кажа
на мойта
любима...
Любима, обичам те много!!!
За мене си
важна,
неземна,
красива,
без теб аз не мога, не мога...

Тя, мойта
любима,
обича ме
много,
обзе ми сърцето, душата...
И аз я
обичам,
без нея
не мога,
вървим след зова на сърцата...

 

КА

© Калин Алекс Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??