May 8, 2009, 11:11 AM

Аз искам да кажа... 

  Poetry » Love
524 0 3

Аз искам
да кажа
на мойта
любима...
Любима, обичам те много!!!
За мене си
важна,
неземна,
красива,
без теб аз не мога, не мога...

Тя, мойта
любима,
обича ме
много,
обзе ми сърцето, душата...
И аз я
обичам,
без нея
не мога,
вървим след зова на сърцата...

 

КА

© Калин Алекс All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??