8 мая 2009 г., 11:11

Аз искам да кажа... 

  Поэзия » Любовная
523 0 3

Аз искам
да кажа
на мойта
любима...
Любима, обичам те много!!!
За мене си
важна,
неземна,
красива,
без теб аз не мога, не мога...

Тя, мойта
любима,
обича ме
много,
обзе ми сърцето, душата...
И аз я
обичам,
без нея
не мога,
вървим след зова на сърцата...

 

КА

© Калин Алекс Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??