8.05.2009 г., 11:11 ч.

Аз искам да кажа... 

  Поезия » Любовна
517 0 3

Аз искам
да кажа
на мойта
любима...
Любима, обичам те много!!!
За мене си
важна,
неземна,
красива,
без теб аз не мога, не мога...

Тя, мойта
любима,
обича ме
много,
обзе ми сърцето, душата...
И аз я
обичам,
без нея
не мога,
вървим след зова на сърцата...

 

КА

© Калин Алекс Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??