20 ago 2007, 9:31

Аз ли съм... 

  Poesía
502 0 5
Аз ли съм малката фея в нощта,
която поръсва очите ти със сънен прашец
която те гали с вълшебните пръстчета,
и повява с дъха си ветрец...
Аз ли съм малкото зло,
което любопитно наднича в душата ти
за да напълни шепи с мечтите ти
и да надраска с нокти сърцето ти?

© Ани Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??