Aug 20, 2007, 9:31 AM

Аз ли съм... 

  Poetry
501 0 5
Аз ли съм малката фея в нощта,
която поръсва очите ти със сънен прашец
която те гали с вълшебните пръстчета,
и повява с дъха си ветрец...
Аз ли съм малкото зло,
което любопитно наднича в душата ти
за да напълни шепи с мечтите ти
и да надраска с нокти сърцето ти?

© Ани All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??