3 sept 2007, 13:16

Аз не изпитвам самота 

  Poesía
689 0 12

Във планината скитам сам.
Ту радостно си пея,
ту нещо се замисля, ту
на нещо се разсмея.

И не изпитвам самота:
че, казано научно,
на интересния човек
и сам не му е скучно!

И ме изпълва светлина,
че - както ясно стана -
приличаме си - по това -
със милата Светлана!

© Ангел Чортов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??