3.09.2007 г., 13:16 ч.

Аз не изпитвам самота 

  Поезия
676 0 12

Във планината скитам сам.
Ту радостно си пея,
ту нещо се замисля, ту
на нещо се разсмея.

И не изпитвам самота:
че, казано научно,
на интересния човек
и сам не му е скучно!

И ме изпълва светлина,
че - както ясно стана -
приличаме си - по това -
със милата Светлана!

© Ангел Чортов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??