Аз ще дойда любов
да си взема
от последното лято усмивка,
от последния вятър поема,
с мойта пролет, розовосивата.
Аз ще дойда любов
с девет рани.
Знам, за всяка ти имаш утеха:
от последното слънце събрана
и от зимна висулка по-крехка.
Но сега ми е толкова хубаво,
сложих си жълтата рокля и хуквам...!
Ти отивай да потърсиш живота.
Твоя - нищотърсеща Пипилота.
-----------------------------------------
На Катето. По-силна си!
© Todos los derechos reservados