Feb 26, 2021, 8:11 PM  

Аз ще дойда любов 

  Poetry » Other
383 8 15

Аз ще дойда любов

да си взема

от последното лято усмивка,

от последния вятър поема,

с мойта пролет, розовосивата.

 

Аз ще дойда любов

с девет рани.

Знам, за всяка ти имаш утеха:

от последното слънце събрана

и от зимна висулка по-крехка.

 

Но сега ми е толкова хубаво,

сложих си жълтата рокля и хуквам...!

Ти отивай да потърсиш живота.

 

Твоя - нищотърсеща Пипилота.

-----------------------------------------

На Катето. По-силна си!

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??