10 jun 2010, 14:45

Аз съм земята ти, ти си небето ми 

  Poesía » De amor
1568 1 11

Аз съм земята ти суха,

изпръхнала,

ти си небето ми,

натежало от дъжд.

Влага очаквам,

от сълзи пресъхнала -

влага очаква засъхнала ръж.

Нежно покриваш ме -

мъгла изумрудена -

попивам те жадно -

вълшебен екстаз,

разлиствам се утринно -

с финес пеперудено,

светът е притихнал,

загледан във нас.

Безразсъдно улисани,

копнежно унесени -

сливане тайнствено,

начало и грях.

Утро неканено,

кестени есенни,

изплакани листи

и сълзи по тях.

 

© Валка Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??