14 oct 2015, 20:19

Аз, ти, той, тя, то, ние, вие, Вие, те 

  Poesía » Filosófica
819 0 3

                                                                     нито се купувам

                                                                    нито се продавам

                                                                    нещо ако струвам

                                                                                 то е

                                                                        че се справям

 

                                                                     нито се купуваш

                                                                    нито се продаваш

                                                                    нещо ако струваш

                                                                                 то е

                                                                        че се справяш

 

                                                                       нито се купува

                                                                      нито се продава

                                                                      нещо ако струва

                                                                                  то е

                                                                          че се справя

 

                                                                      нито се купуваме

                                                                     нито се продаваме

                                                                     нещо ако струваме

                                                                                  то е

                                                                         че се справяме

 

                                                                       нито се купувате

                                                                      нито се продавате

                                                                      нещо ако струвате

                                                                                   то е

                                                                          че се справяте

 

                                                                         нито се купуват

                                                                        нито се продават

                                                                        нещо ако струват

                                                                                     то е

                                                                           че се справят

© Стоян Минев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??