нито се купувам
нито се продавам
нещо ако струвам
то е
че се справям
нито се купуваш
нито се продаваш
нещо ако струваш
то е
че се справяш
нито се купува
нито се продава
нещо ако струва
то е
че се справя
нито се купуваме
нито се продаваме
нещо ако струваме
то е
че се справяме
нито се купувате
нито се продавате
нещо ако струвате
то е
че се справяте
нито се купуват
нито се продават
нещо ако струват
то е
че се справят
© Стоян Минев All rights reserved.