4 jul 2008, 12:32

Аз знам! 

  Poesía » De amor
515 0 4

Аз знам!  

           

Знам, че огън буен

мога да запаля,                        

знам, че с думи жарки

ума ти ще замая.                   

Страх ме хваща

за теб самата,             

затуй не ще ме видиш

нивга пред вратата.

Но знам - принц

едничък и самотен -              

на път поел е той широк                             

при теб ще дойде скоро нощем,                     

сам него го изпраща Бог.

По усмивката ще те познае           

и аромата на море...             

Щастлив е и няма да се кае,                                         

щом до теб се добере.

Прегърни го силно, мило,                                                

все едно съм аз до теб                                                  

и не  поглеждай никой мъж "светило",                        

за любовта ти, той  ще  бъде сляп!

С усмивка на уста 

просто аз по пътя си ще продължа.

Ти пази едничка неугасваща искра,

че някой ден ще срещнеш любовта!

© ПЕТЪР ПЕЩЕРСКИ Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??