7 sept 2017, 12:24  

Аз зърнах момиче да плаче 

  Poesía » Filosófica, Otra
338 0 3

Аз зърнах момиче да плаче,

през топлия августов ден,

когато пресветлото слънце

огряваше всичко навред.

 

Попитах за нейната болка,

попитах: "Що плачеш? Кажи...",

а тя ми отвърна: "Аз плача...

задето днес мракът цари!".

© Андрей Андреев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??