Sep 7, 2017, 12:24 PM  

Аз зърнах момиче да плаче 

  Poetry » Phylosophy, Other
316 0 3

Аз зърнах момиче да плаче,

през топлия августов ден,

когато пресветлото слънце

огряваше всичко навред.

 

Попитах за нейната болка,

попитах: "Що плачеш? Кажи...",

а тя ми отвърна: "Аз плача...

задето днес мракът цари!".

© Андрей Андреев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??