23 ene 2022, 15:49  

БаБа 

  Poesía » Para niños
352 3 22

Тя е вълшебница стара,

винаги с мен си говори.

Кукли приспива и кара

влакче, колѝ без да спори.

 

Знае какво да ме пита,

готви което обичам.

Никога не е сърдита

и не ме спира да тичам.

 

Баба приятел е умен,

има решения лесни.

Нейният глас сладкодумен

пее ми честичко песни.

 

С нея съм важна, голяма,

сричам уверено думи.

По-добра никъде няма,

обич цъфти помежду ни.

 

 

 

 

© Светличка Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??