Тя е вълшебница стара,
винаги с мен си говори.
Кукли приспива и кара
влакче, колѝ без да спори.
Знае какво да ме пита,
готви което обичам.
Никога не е сърдита
и не ме спира да тичам.
Баба приятел е умен,
има решения лесни.
Нейният глас сладкодумен
пее ми честичко песни.
С нея съм важна, голяма,
сричам уверено думи.
По-добра никъде няма,
обич цъфти помежду ни.
© Светличка All rights reserved.
Дано всеки да си има такава у дома.☺