Баба Зима се завръща
и отново ни прегръща.
Верните й братовчедки,
със невидимите четки,
чудни ледени дантели
по стъклата са изплели.
Снежко бузките пощипва,
със снежинки ни посипва.
В двора, вече побелял,
пухкав сняг е навалял.
На баирчето отсреща,
днес децата имат среща.
С шалчета и ръкавички,
там щастливи ще са всички.
С' снежни топки и шейни
пак ще има луди дни!
Николай Димов
© Николай Димов Todos los derechos reservados
Вече е там.