Jan 22, 2021, 8:58 PM

Баба Зима се завръща 

  Poetry » For kids
640 2 11

 

Баба Зима се завръща
и отново ни прегръща.
Верните й братовчедки,
със невидимите четки,
чудни ледени дантели 
по стъклата са изплели. 
Снежко бузките пощипва,
със снежинки ни посипва.
В двора, вече побелял, 
пухкав сняг е навалял.
На баирчето отсреща, 
днес децата имат среща.
С шалчета и ръкавички,
там щастливи ще са всички. 
С' снежни топки и шейни
пак ще има луди дни!

 

Николай Димов

© Николай Димов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??