4 nov 2020, 1:19

*** 

  Poesía » Filosófica
293 0 0

 

На Живко Лазаров

 

Платното „Звук“ си назовал...

Напрягам свойте сетива

и ето: случва се магия.

Дочувам стона на хартия.

След него – дъх от тишина.

И пулс във яхтени платна.

Отскок на дъжд в асфалтна плът.

И хленч на цвят в разровен кът.

И трясък – счупен порцелан...

 

...Все звуци в рамката-капан.

© Живодар Душков Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??