4.11.2020 г., 1:19 ч.

*** 

  Поезия » Философска
295 0 0

 

На Живко Лазаров

 

Платното „Звук“ си назовал...

Напрягам свойте сетива

и ето: случва се магия.

Дочувам стона на хартия.

След него – дъх от тишина.

И пулс във яхтени платна.

Отскок на дъжд в асфалтна плът.

И хленч на цвят в разровен кът.

И трясък – счупен порцелан...

 

...Все звуци в рамката-капан.

© Живодар Душков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??