С годините лека полека
взеха че ограничиха човека...
Казват не танцувай в дъжда
и не търси в политика вина!?
Казват това е Народна повеля,
а после те слагат на твърда постеля.
Народът бил алчен...
работа няма, а иска пари.
Отде да ги вземат Депутатите ни добри?
Е стига де,алчност, Народна...
Демокрацията наша, безродна;
как хапа горчив да преглътне!?
И на своята слабост отвърне?
О, мила Родино, майчице наша!
Защо кажи ми мълчиш и страдаш?
Аз знам, Юнашка си майка ,а не балалайка.
Нека спрем таз тъжна илюзия...
Измама е, триизмерна прелюдия.
Боже,моля те от все сърце...
нека Народа без време не мре.
© Ангел Todos los derechos reservados