27 jun 2007, 9:45

без думи 

  Poesía
519 0 6




зад теб съм

със сълзи в очи

усещаш ме

а мълчиш

душата ми се гърчи

искам да крещя

липсва глас

достигат ли до теб

мислите ми

 

поглеждаш ме

чувам шепота на миглите

смеха на очите

зова на сърцето ти

прав си

няма нужда да говорим

правят го очите ни

 

протягаш към мен ръка

ето моята

 

рисувам обич по челото ти

 

 


 

© Ласка Александрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??